Muurstickers speciaal voor in de slaapkamer

Voor in de slaapkamer zijn speciale muurstickers beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld voor gekleurd muurstickers in de slaapkamer gaan, maar je kunt ook zwart-wit muurstickers prefereren. Door het uitgebreide aanbod kan je de wandstickers in de slaapkamer in ieder geval altijd afstemmen op de rest van jouw slaapkamer.

De slaapkamer stickers brengen een unieke uitstraling met zich mee. Het leuke aan deze stickers is dat je deze uitstraling volledig zelf kunt bepalen. Je bepaalt namelijk zelf waar en hoe je de stickers in je slaapkamer gaat plaatsen. Het plakken van de muurstickers is bovendien niet al te lastig, waardoor je volledig zelf de uitstraling van je kamer aan kunt passen. 

Muursticker slaapkamer ideeën

Ben je nog op zoek naar enige inspiratie voor de muurstickers? Wij hebben wel enkele ideeën voor je; je kunt bijvoorbeeld eens naar 3d muurstickers of naar muurstickers voor in de slaapkamer met bloemen kijken. Deze muurstickers zijn fraai en brengen meer leven aan in je slaapkamer. Dat geldt ook zeker voor de bloemen; bloemen hebben immers veel verschillende kleuren, waardoor je jouw slaapkamer ook nog een stuk vrolijker kunt maken. Dit is een van de verschillende soorten wanddecoratie die er zijn.

Uiteraard zijn er nog veel meer muursticker slaapkamer ideeën te bedenken. Wat te denken van een volledig zwarte muursticker, een muursticker met allerlei leuke patroontjes of een muursticker met een inspirerende quote. Het is namelijk óók mogelijk om voor een muursticker met een tekst te gaan.

Ons advies is om de muurstickers altijd op het soort slaapkamer aan te passen. Een muursticker in de slaapkamer van een kind is bijvoorbeeld anders dan een muursticker in de slaapkamer van een volwassenen. Voor een kind is het wellicht leuk om een idool of stripheld op de muur te plakken, bijvoorbeeld die van Cars of Frozen. Bij volwassenen zul je sneller gaan voor bijvoorbeeld een inspirerende quote.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een schoolbord als kindvriendelijke muursticker? Met deze muursticker is elke muur veilig en kunnen ze kleuren/tekenen wat ze willen zonder dat de muur echt beschadigd raakt! Deze kun je, naast een muur, ook aanbrengen op gladde oppervlakken zoals bijvoorbeeld een spiegel, glas, houten meubilair en roestvrij staal. Je kunt de krijt er weer makkelijk afhalen met een nat doekje. En, bestel je hem nu? Krijg je er gratis krijtjes bij zodat ze meteen kunnen beginnen!

Muursticker waar je op kan krijten

Ben je nog op zoek naar andere muurstickers slaapkamer ideeën? Mogelijk kan je naar de muurstickers voor de slaapkamer van de Ikea gaan kijken? Dit van originele Zweedse bedrijf heeft een uitgebreid aanbod van muurstickers.

Muurstickers met teksten

Zoals gezegd heb je bij muurstickers meer dan genoeg mogelijkheden. Eén van de mogelijkheden waar wij fan van zijn, zijn muurstickers met tekst voor in de slaapkamer. Een tekst op de muur van de slaapkamer kan inspirerend zijn, maar kan ook een humoristische toon hebben.

Je kunt overigens zelf bepalen wat er op de muursticker in een slaapkamer met tekst komt te staan. Je hebt volledige zeggenschap en kunt zodoende de muursticker volledig naar eigen wens maken. Het voordeel hiervan? Je kunt de uitstraling van je slaapkamer volledig op je eigen smaak afstemmen. Ga je voor inspireerde muurspreuken in de slaapkamer? Of geef je de voorkeur aan een andere muurteksten voor in de slaapkamer? De keus is aan jou.

1 Comment

    • Richard -

    • 26 april 2020 at 14:58 pm

    Leuk artikel, de aanbieders van stickers zijn ook echt goed. Dankjewel!!

Plaats een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.