Slaapkamer

Een gave Cars slaapkamer!

Is je zoon of dochter volledig in de ban van Cars? Dan is je zoon/dochter zeker niet de enige. De wereldberoemde Disney film is, al sinds de lancering in 2006, onwijs populair. Dat geldt niet alleen voor de film, maar ook voor alle Cars merchandising. Het is mogelijk om Cars knuffels te kopen, om Cars speelgoed te kopen en om Cars kleding te kopen. Wist je dat het óók mogelijk is om een kinderkamer volledig in Cars thema in te richten?

Een Cars kinderkamer kan je volledig naar eigen wens inrichten. Je hebt namelijk de keus tussen allerlei woonartikelen van Cars. Je kunt een prachtige Cars 3D wandlamp aan de muur ophangen en je zoon/dochter geniet onder een Cars dekbedovertrek van een heerlijke nachtrust. Ook kinderstoeltjes, muurstickers, gordijnen, posters, canvas schilderen, sierkussens en nachtlampjes behoren tot het assortiment van Cars. Dankzij deze slaapkamer accessoires kan je een Cars slaapkamer inrichting volledig naar wens van je zoon/dochter maken. 

Daarbij heb je niet alleen de keus uit bovengenoemde accessoires, maar er bestaan ook Cars meubels. Denk hierbij aan een prachtige boekenkast, een Cars bed en een Cars zitje (een tafel met enkele stoeltjes). Dankzij de meubelen en accessoires ben je in ieder geval in staat om een volledige Cars slaapkamer te creëren.

Met een Cars slaapkamer creëer je een heerlijke plek voor je zoon of dochter. Dankzij de vrolijke gezichten op de auto’s straalt een dergelijke auto slaapkamer ook veel plezier uit. Het is hierdoor voor je zoon of dochter een feestje om op haar/zijn kamer te zijn. Bovendien stralen de auto’s van Cars ook nog vriendschap en humor uit.

Bijkomend voordeel is dat je alle kanten op kunt met een dergelijke slaapkamer. Je bepaalt, samen met je zoon/dochter, zelf welke accessoires en meubels je in de slaapkamer gaat plaatsen. Doordat veel Cars merchandise artikelen dezelfde kleurstelling hebben, creëer je bovendien een slaapkamer met een prachtig geheel. De opvallend rode kleur van de Cars auto’s komt bij de artikelen veelvuldig naar voren, waardoor de kamer een nóg vrolijkere uitstraling gaat krijgen.

Auto slaapkamer

Heb je een zoon of dochter die volledig gek van auto’s is? Dan kan je er ook voor kiezen om een auto slaapkamer te maken. Bij een auto slaapkamer denk je wellicht direct aan een Cars slaapkamer, maar er bestaan bijvoorbeeld ook kinderbedden in de vorm van een auto. In een dergelijke slaapkamer passen uiteraard ook schilderijen, posters en muurstickers met daarop auto’s. 

Wil je de slaapkamer van je zoon of dochter op een creatieve manier inrichten? Is je zoon of dochter fan van de Disney serie Cars? Dan heb je eigenlijk maar één keuze: de slaapkamer volledig met Cars artikelen inrichten. Je hebt de keus uit allerlei verschillende accessoires en meubelstukken en kunt je zoon of dochter onwijs blij maken met een dergelijk auto slaapkamer. Waar wacht je nog op? Shop de gewenste Cars artikelen, richt de kamer in en maak je zoon of dochter gelukkig. Ook jij gaat ongetwijfeld vrolijk worden van de vrolijke gezichten van Doc Hudson, Sally Carrera, Ramone en Lightning McQueen. 

Avatar

Woonmetplezier.nl

About Author

Dit ga je leuk vinden!

Slaapkamer

Een schilderij in de slaapkamer

Hoe richt jij het liefste je slaapkamer in? Leg je de focus op de meubelen? Schaf je graag accessoires aan
Slaapkamer

Fotobehang, leuk voor in de slaapkamer

Op behoorlijk veel verschillende manieren kan je van jouw slaapkamer een heerlijke plek maken. Het is daarbij van belang om