Slaapkamer

Een schilderij in de slaapkamer

Hoe richt jij het liefste je slaapkamer in? Leg je de focus op de meubelen? Schaf je graag accessoires aan voor in de slaapkamer of ben je vooral met de muren bezig? Ons advies is om zeker veel tijd aan de muren te besteden. Met een schilderij in de slaapkamer kun je namelijk een extra dimensie aan je slaapkamer geven.

Het schilderij zorgt niet alleen voor een fraaiere uitstraling, maar brengt ook een extra dimensie met zich mee. Een lange muur kan bijvoorbeeld perfect ‘gebroken’ worden door een schilderij, terwijl het schilderij een muur ook langer kan laten lijken. Bijkomend voordeel is dat een slaapkamer schilderij in onwijs veel varianten verkrijgbaar is. Je kunt zelf mooie schilderijen voor in de slaapkamer maken, maar je kunt dergelijke schilderijen ook aanschaffen. Ook in dat geval heb je de keus uit een uitgebreid assortiment. Je kunt ook altijd nog gebruik maken van fotobehang voor in je slaapkamer.

Ben je op zoek naar een schilderij voor je slaapkamer? Probeer dan verschillende schilderijen met elkaar te vergelijken en bepaal waar een schilderij aan moet voldoen. Wil je het schilderij bijvoorbeeld in een bepaalde kleur hebben? Hoe groot mag het schilderij zijn? Welke stijl moet het schilderij hebben? En waar moet het schilderij exact komen te hangen.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het schilderij boven je bed te hangen, maar het is ook mogelijk om een schilderij boven bijvoorbeeld je bureau te hangen. Ons advies hierbij is om je schilderij altijd af te stemmen op de inrichting van je slaapkamer. Combineer kleuren en hang een schilderij op een prominente plek op; dat is namelijk de plek waar een fraai schilderij hóórt te hangen. Uiteraard kun je ook altijd nog gebruik maken van andere wanddecoratie voor in je slaapkamer.

Schilderijen boven je bed

Wil je graag een schilderij in je slaapkamer hangen? Kijk absoluut eens naar de mogelijkheid om een schilderij boven je bed te hangen. Je creëert daarmee een unieke uitstraling en je kunt de stijlen van je bed en het schilderij op elkaar afstemmen. 

Stem hierbij ook zeker de afmetingen van het schilderij af op de grootte van je bed. Als je een klein schilderij boven je bed hebt hangen, valt het schilderij nagenoeg niet op. Kies daarom bij voorkeur voor een iets groter schilderij boven je bed, zodat dit schilderij op een positieve manier op kan vallen.

Soorten schilderijen voor in de slaapkamer

Ben je nog op zoek naar leuke schilderijen voor in de slaapkamer? Dan heb je meer dan genoeg keus. Het aanbod van schilderijen is namelijk onwijs uitgebreid, terwijl je ook nog zelf met een kwast aan de slag kunt gaan.

Bij het uitzoeken van een schilderij voor in de slaapkamer kan je onder meer voor de volgende soorten kiezen:

  • Muur schilderij slaapkamer; een schilderij hoeft niet altijd een lijst te hebben. Nee, je kunt het schilderij ook zelf op de muur gaan verven of zonder lijst aan de muur hangen. In dat geval spreek je van een muur schilderij in de slaapkamer.
Muurschildering in de slaapkamer
  • Canvas schilderijen slaapkamer; de afgelopen jaren is canvas onwijs populair geworden. Ook voor een muur in de slaapkamer is het zeker aan te raden om naar een canvas schilderij te kijken. Een dergelijk schilderij brengt een unieke uitstraling met zich mee en is derhalve absoluut een aanvulling voor in jouw slaapkamer.
Canvas schilderij voor in de slaapkamer

Avatar

Woonmetplezier.nl

About Author

Dit ga je leuk vinden!

Slaapkamer

Fotobehang, leuk voor in de slaapkamer

Op behoorlijk veel verschillende manieren kan je van jouw slaapkamer een heerlijke plek maken. Het is daarbij van belang om
Slaapkamer

Een romantische slaapkamer maken

Een vleugje romantiek in de slaapkamer; daar is iedereen wel voor te porren. In een romantische slaapkamer slaap je heerlijk