Meubels

Bed met kastombouw; handig en mooi

In elke slaapkamer is een belangrijke rol voor het bed weggelegd. Het bed heeft immers behoorlijke afmetingen en neemt daardoor bovengemiddeld veel ruimte in beslag. Gelukkig kan je een bed op een perfecte manier in een slaapkamer inpassen. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld door te kiezen voor een bed met kastombouw, een kledingkast om je bed heen, een bedombouw met kasten of een bed met een brugkast. De mogelijkheden zijn eindeloos en stellen jou dus in staat om je bed volledig naar eigen wens in te richten.

Een bedombouw met kasten is om meerdere reden absoluut interessant. Je kunt op deze manier namelijk ruimte besparen, terwijl je ook nog eens voldoende opbergruimte weet te creëren. Dat geldt ook voor een kast boven je bed of voor een kastombouw om je gehele bed. Tot slot heb je ook nog de keus om een brugkast in je slaapkamer te maken. 

Een brugkast is een kast die eigenlijk volledig over je bed heen loopt. Deze kast is redelijk hoog en biedt hierdoor de gewenste opbergruimte. Bovendien weet je met een dergelijke kast de loze ruimte boven je bed op een perfecte manier te benutten. De brugkast boven een bed zijn in allerlei soorten en variant te kijken; voor een brugkast kan je bijvoorbeeld prima bij Ikea gaan shoppen. Bij Ikea vind je onder meer een zogeheten brugkast 180; dat is een brugkast met een breedte van 180 centimeter. Dat staat uiteraard in dat geval gelijk aan de breedte van het bed.

Het is ook nog mogelijk om een brugkast zelf te maken. Maar, je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het bij een andere bedombouw te houden. Je kunt daarbij onder meer  kiezen voor een volledig bedombouw met kasten of voor enkel een kast boven je bed. Ook is het mogelijk om een opklapbed met kastombouw te creëren of een tweepersoonsbed met kastombouw in je kamer te plaatsen. Je kunt, kort gezegd, alle kanten op met een kastombouw in jouw slaapkamer. Gaat je voorbij daarbij uit naar een slaapkamer met een brugkast? Of een slaapkamer met volledige kastombouw om je bed heen? De keus is aan jou.

Wij kunnen je in ieder geval adviseren om eens naar het assortiment van de Ikea te kijken. Bij de Ikea vind je meerdere brugkasten voor boven je bed. In het restant van dit artikel laten we je daarom graag nader kennis maken met de mogelijkheden van de Ikea. De aanschaf van één van de brugkasten van de Ikea is om meerdere redenen namelijk aan te raden; ook daarover lees je meer in het restant van dit artikel.

Heb je de kastombouw bij Ikea al gezien?

Als je op zoek naar een ideale kastombouw bent, is het eerst van belang om je wensen op een rijtje te zetten. Op basis van jouw wensen kan je vervolgens gericht zoeken naar de beste kastombouw. Het is een feit dat je bij de Ikea uit behoorlijk veel varianten kunt kiezen. Je kunt gaan voor een bed met kastombouw bij Ikea, maar ook voor een bed met brugkast bij Ikea. Waar jouw uiteindelijke keuze naar uit gaat, is afhankelijk van jouw wensen, behoeften en budget. 

Als je voor een bedombouw met kast van de Ikea kiest, ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Dat is tenslotte één van de kenmerken waar Ikea al jarenlang bekend om staat. Daarnaast hoef je ook niet de hoofdprijs voor een kast boven het bed bij de Ikea te kopen én de installatie c.q. montage van de kast is tamelijk simpel. Zoals je van de Ikea gewend bent, krijg je namelijk een duidelijke instructie meegeleverd. Het installeren c.q. monteren van een kastombouw om je bed heen is dankzij de Ikea zodoende niet al te lastig.

Bovendien heb je dus de keus uit onwijs veel varianten. Dat geldt niet alleen voor de samenstelling van de kastombouw, maar ook voor het design van deze kastombouw. Je kunt uit allerlei verschillende kleuren en varianten kiezen. Ook de materiaalsoorten verschillen binnen het assortiment van Ikea; je kunt ook hierdoor de kastombouw van jouw dromen bij de Ikea vinden. 

Bij het uitzoeken willen wij je graag aanraden om ook op je maximale budget te letten. De prijzen van een kastombouw voor een bed bij de Ikea kunnen behoorlijk uiteenlopen. Ons advies is dan ook om een maximaal budget vast te stellen en vervolgens gericht op zoek te gaan. Een ding staat vast; bij de Ikea heb je meer dan genoeg keus en de kans van slagen is zodoende onwijs groot.

De aanschaf van een bed met kastombouw is absoluut aan te raden. Benut de aanwezige ruimte in je kamer optimaal en creëer met opbergruimte. Dat zijn in een notendop de belangrijkste voordelen van een kastombouw om je bed heen. Deze kastombouw kan je dus prima bij de Ikea aanschaffen.

Avatar

Woonmetplezier.nl

About Author

Dit ga je leuk vinden!

Meubels

Dressoir slaapkamer

In jouw slaapkamer heb je ongetwijfeld behoefte aan de nodige kastruimte. Je wilt je kleding perfect op kunnen bergen, je
Meubels

Bespaar ruimte met een wandkast in de slaapkamer!

Het inrichten van een slaapkamer is om meerdere redenen een uitdagende klus. Je moet namelijk met meerdere zaken rekening houden