Slaapkamer

De slaapkamer is voor velen een geliefde plek. Een plek waar je tot rust kunt komen, een plek waar je privacy hebt en een plek die je volledig naar eigen wens in kunt richten. Door middel van meubels, accessoires en overige items kan je jouw slaapkamer naar hartenlust inrichten. Op onze website kan je onwijs veel informatie, inspiratie en tips vinden over het inrichten van je slaapkamer. Klik hieronder op één van de vele items om meer gedetailleerde informatie te vinden.

Muursticker slaapkamers

Wil je jouw slaapkamer op een unieke muur aankleden? In dat geval zijn muurstickers voor in de slaapkamer een prima optie. Deze muurstickers brengen een unieke uitstraling met zich mee; onder meer doordat je volledig zelf bepaalt hoe de muursticker(s) er uit komen te zien. Bekijk meer informatie over de muurstickers voor in je slaapkamer

Wanddecoratie slaapkamers

De muren in een slaapkamer verdienen de nodige aandacht. Door de muren volledig naar wens te maken, kan je namelijk een unieke en fraaie slaapkamer verkrijgen. Dit kan je onder andere voor elkaar krijgen door wanddecoratie in je slaapkamer te plaatsen of op te hangen.

Schilderijen slaapkamer

Met schilderijen kan je een muur op een fraaie en veelzijdige manier aankleden. Je hebt de keus uit onwijs veel schilderijen, je bepaalt zelf hoe/waar je schilderijen ophangt en je kunt zodoende de muren in je slaapkamer volledig naar eigen wens maken. Lees bij ons meer over schilderijen voor in de slaapkamer.

Fotobehang slaapkamer

Behang maakt een belangrijk onderdeel uit van elke kamer; dat geldt ook voor de slaapkamer. Met behulp van fotobehang kan je de muren in jouw slaapkamer volledig naar eigen wens maken. Kies je voor 3d fotobehang? Of voor fotobehang met daarop een prachtig strand inclusief palmbomen? Dankzij 3d fotobehang is het mogelijk om de zomer naar je eigen kamer te halen; lees hier alles over fotobehang voor de slaapkamer.

Poster slaapkamer

Wil je de muren in jouw slaapkamer op een leuke manier aankleden? Kijk dan eens naar posters; deze posters vind je in allerlei soorten en maten terug en zijn een perfecte aanvulling voor jouw slaapkamer. Je bepaalt zelf wat er op de posters komt te staan en waar je de posters ophangt. Wij vertellen je alles over posters in de slaapkamer

Cars slaapkamer

Bij de inrichting van de slaapkamer van je zoon/dochter kan je uit meerdere thema’s kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor een jungle thema gaan, maar als je zoon/dochter fan van Cars is, kan je niet om een Cars slaapkamer heen. Ga verder om meer informatie te vinden over een Cars slaapkamer en doe direct inspiratie op.

Romantische slaapkamer

De slaapkamer is voor veel partners de plek waar genegenheid en romantiek te vinden is. Dat is zeker het geval als je voor een romantische slaapkamer kiest. Of beter gezegd: je kunt romantiek en genegenheid in je slaapkamer creëren door voor een romantische stijl te kiezen. Ga verder om direct inspiratie op te doen voor een romantische slaapkamer.

Luxe slaapkamer

Ben je een liefhebber van een luxueuze inrichting? Dan kan je een dergelijke inrichting ook perfect in je slaapkamer doortrekken. Kies voor strakke materialen, voor luxueuze meubels en voor luxueuze slaapkamer accessoires. Wil je meer informatie over het inrichten van een luxe slaapkamer? Klik verder om direct enkele leuke ideeën op te doen.

Eric Kuster slaapkamer

In Nederland zijn we gezegend met meerdere top interieurontwerpers. Jan des Bouvrie en Eric Kuster zijn daar typerende voorbeelden van. Dankzij het Metropolitan Luxury label ben je in staat om de prachtige en luxueuze stijl van Eric Kuster in je eigen slaapkamer te verwerken. Klik voor meer informatie over deze uniek stijl.

Vtwonen slaapkamer

De online woonwinkel Vtwonen is inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip in Nederland. In deze woonwinkel vind je onder meer bedden en bedtextiel; het is dus mogelijk om een prachtige Vtwonen slaapkamer zelf samen te stellen. Klik dan verder om meer informatie te vinden & om direct inspiratie op te doen.

Slaapkamerdecoratie

Wanddecoratie, vloerdecoratie en raamdecoratie; het behoort allemaal tot de noemer slaapkamerdecoratie. Door de juiste accessoires in je slaapkamer te plaatsen/hangen, kan je jouw slaapkamer volledig naar eigen wens maken. Kijk dan snel verder om direct inspiratie en ideeën op te doen.

Donkere slaapkamer

Ben je een liefhebber van een strakke en luxueuze uitstraling? Dan is het absoluut aan te raden om voor een donkere slaapkamer te gaan. Met donkere muren, donkere meubels en donkere slaapkamer accessoires kan je een prachtig, donker geheel verkrijgen.

Slaapkamer zolder

Het inrichten van een slaapkamer op zolder is behoorlijk lastig. Je hebt onder andere met schuine wanden en een beperkte ruimte te maken. Gelukkig hebben wij een artikel geschreven met enkele slaapkamer zolder inrichtingsideeën. Lees ons artikel om meer informatie te vinden over het inrichten van een zolder slaapkamer én om direct inspiratie op te doen. 

Bed met kastombouw

Wil je de ruimte in jouw slaapkamer zo optimaal mogelijk benutten? In dat geval is het aantrekkelijk om naar een bed met kastombouw te kijken; in dat geval creëer je namelijk allerlei kastruimte rondom en boven je bed. Hoe ideaal klinkt dat? Klik direct verder om meer informatie te vinden én om direct inspiratie op te doen. 

Wandkast slaapkamer

Kies voor een wandkast in je slaapkamer en geniet van meerdere voordelen. Een wandkast biedt de gewenste opbergruimte, terwijl de kast niet al te veel ruimte in beslag neemt. Je kunt een dergelijke kast voor meerdere doeleinden gebruiken en dus is deze kast óók voor in jouw slaapkamer geschikt. Klik snel verder om meer informatie te vinden over een wandkast in jouw slaapkamer.

Slaapkamerkast op maat

Een kledingkast, een dressoir of een wandkast; voor in jouw slaapkamer heb je de keus uit meerdere soorten kasten. Hoe mooi zou het zijn als je voor een slaapkamerkast op maat kan kiezen? Nou, het is absoluut mogelijk om voor een op-maat-gemaakte-slaapkamerkast te kiezen. Je kunt dergelijke kasten zelf ontwerpen en vervolgens genieten van de perfecte kast. Een slaapkamerkast op maat levert de benodigde ruimte en neemt weinig ruimte in beslag. Wij vertellen je meer over de voordelen van een slaapkamerkast op maat.

Scheidingswanden slaapkamer

Bestaat jouw slaapkamer uit enkele delen? Heb je bijvoorbeeld een gedeelte waar je bed staat en een gedeelte waar jouw bureau staat? In dat geval is het aan te raden om eens naar een scheidingswand voor in de slaapkamer te kijken. Met een dergelijke scheidingswand weet je een fraaie, natuurlijke en veelzijdige scheiding in je kamer aan te brengen. Lees er bij ons meer over!

Slaapkamer ontwerp

Ga aan de slag met je eigen slaapkamer ontwerp en creëer de slaapkamer van jouw dromen. Met een slaapkamer ontwerp heb je volledige zeggenschap over de inrichting, het kleurgebruik en de meubelen, accessoires en decoratiestukken. Lees bij ons meer informatie over de mogelijkheden van een slaapkamer ontwerp.

Dressoir slaapkamer

Een dressoir in een slaapkamer is altijd een goede keus. Je kunt deze kast namelijk perfect combineren met andere meubelstukken en de kast is op veel manieren te gebruiken. Dankzij de eindeloze toepassingsmogelijkheden kom je een dressoir in steeds meer slaapkamers tegen. Is dat ook jouw droom? Wij geven je het advies over de voordelen van een dressoir in de slaapkamer.

Vide slaapkamer

Een vide in je slaapkamer brengt onwijs veel extra ruimte met zich mee. Je kunt bijvoorbeeld op de bovenverdieping in je slaapkamer slapen, terwijl je op de benedenverdieping een fraaie inloopkast hebt staan. Een vide slaapkamer is om meerdere reden aan te raden, waar wij je graag meer over vertellen.

Landelijke slaapkamer

De inrichting van een landelijke slaapkamer kenmerkt zich door natuurlijke materialen en neutrale tinten. Het is echter mogelijk om een landelijke slaapkamer op meerdere manieren in te richten. Om jou daar een handje bij te helpen, hebben we een uitgebreid artikel geschreven met behoorlijk wat inspiratie voor het inrichten van een landelijke slaapkamer.

Moderne slaapkamer

In een moderne slaapkamer kom je eigenlijk alleen maar strakke en gestroomlijnde vormen tegen. Door deze strakke vormgeving te combineren met architectonische elementen en fraaie accessoires kan je een bijzonder fraaie moderne slaapkamer verkrijgen. Wij geven je graag meer informatie over een moderne slaapkamer en geven je graag alvast inspiratie!

Inloopkast slaapkamer

Een inloopkast in de slaapkamer is voor veel mensen toch een droom. Deze droom kan echter werkelijkheid worden! In ons artikel inloopkast slaapkamer vind je meer informatie over de mogelijkheden. Tevens geven wij je graag inspiratie voor een prachtige inloopkast in jouw slaapkamer.

Frozen slaapkamer

Ben jij een ware liefhebber van Frozen? Of kunnen je kinderen over niks anders praten? Dan is het de hoogste tijd om een fraaie Frozen slaapkamer te gaan maken. Frozen meubelstukken en Frozen accessoires kunnen op een perfecte manier gecombineerd worden, zodat je een onwijs fraaie Frozen slaapkamer krijgt. 

Grote slaapkamer

Heb jij het voorrecht om in een grote slaapkamer te mogen slapen? Dan weet je ongetwijfeld ook wel dat deze slaapkamer véél meer mogelijkheden biedt dan alleen een slaapplek. Een ontspanningsplek, een inloopkast en een badkamer; het is allemaal mogelijk in een grote slaapkamer. Klik verder om direct leuke ideeën op te doen voor het inrichten van een grote slaapkamer.

Minecraft slaapkamer

Een slaapkamer compleet in een Minecraft stijl inrichten? Het is mogelijk dankzij een uitgebreid aanbod van Minecraft meubels, accessoires en decoratiestukken. Lees direct ons artikel om meer inspiratie op te doen. Mogelijk is dit artikel voor jou hét startsein om een Minecraft slaapkamer in te gaan richten.

Slaapkamer tafel

Ben je op zoek naar handige meubelstukken voor in je slaapkamer? Kijk dan ook zeker eens naar de mogelijkheden van een tafel. Een slaapkamer tafel kan je voor meerdere doeleinden gebruiken én heeft ook toegevoegde waarde voor de uitstraling van je slaapkamer. Wij hebben alle mogelijkheden van een slaapkamer tafel voor jou op een rijtje gezet.

Slaapkamer inrichten online

Dankzij de komst van verschillende tools is het nu mogelijk om online je slaapkamer in te richten. Met bijvoorbeeld de Ikea Home Planner kan je alle ruimtes in je huis naar eigen inzicht indelen. Je kunt vervolgens in 3d beeld naar de inrichting kijken en of dit volledig naar wens is. Wil je meer weten over het online inrichten van je slaapkamer? Wij hebben alle relevante informatie in een artikel verwerkt.

Slaapkamer bank

Een bank in je slaapkamer brengt behoorlijk wat mogelijkheden met zich mee. Je kunt op de bank naar een filmpje kijken, je kunt op de bank gamen en je kunt zelfs een extra slaapplek creëren. In ons artikel ‘slaapkamer bank’ vertellen we jou graag meer over de mogelijkheden én de voordelen van een bank in de slaapkamer.

Jongens slaapkamer

Een stoere jongenskamer, een praktische tienerkamer of een jongenskamer inclusief een chillplek. Bij het inrichten van een jongens slaapkamer heb je behoorlijk veel mogelijkheden. Wij hebben alvast enkele ideeën voor je uitgewerkt in ons artikel ‘jongens slaapkamer’. Doe inspiratie op en ga direct aan de slag met het inrichten van een jongens slaapkamer voor je zoon!

Mannen slaapkamer

Voor elke man is het belangrijk om een goede nachtrust te hebben. Heb je enig idee hoe je een goede nachtrust kunt verkrijgen? Onder meer door je slaapkamer volledig naar wens in te richten. Het inrichten van een mannen slaapkamer is een uitdagende klus, waarbij je alle kanten op kunt. Wij hebben alvast enkele ideeën voor jou opgesomd, waardoor je met voldoende aan de slag kunt gaan met het inrichten van jouw mannen slaapkamer.

Slaapkamer verven

In een slaapkamer is een onwijs belangrijke rol weggelegd voor de muren. De kleuren op de muren bepalen namelijk grotendeels de algehele uitstraling van de slaapkamer. Wij hebben een artikel geschreven met meer informatie over de soorten verven en de mogelijkheden die je hebt voor het verven van een slaapkamer.

Industriële slaapkamer

Een slaapkamer in een industriële stijl ziet er onwijs gaaf en stoer uit. Door stoere materialen, zoals beton en steen, te gebruiken, kan je een prachtige slaapkamer creëren. Wil je ook een slaapkamer met een industriële look hebben? Doe inspiratie op in ons artikel en richt je slaapkamer vervolgens volledig naar wens in.

Meisjes slaapkamer

Voor je dochter heb je onwijs veel mogelijkheden qua inrichting van de slaapkamer. Ga je voor een stoere tienerkamer of voor een prinsessenkamer? De uiteindelijke keuze is onder meer afhankelijk van de leeftijd en voorkeuren van jouw dochter. In ons blog over meisjes slaapkamers hebben wij enkele ideeën voor een meisjes slaapkamer op een rijtje gezet.

Steigerhout slaapkamer

Veel doe-het-zelvers kiezen voor steigerhout bij het maken van meubelen. Ook in een slaapkamer staat steigerhout prachtig én biedt het een absolute meerwaarde. Doe inspiratie in ons artikel op omtrent de mogelijkheden van steigerhout in een slaapkamer. Je staat ongetwijfeld versteld van de eindeloze mogelijkheden dit fraaie, robuuste en veelzijdige houtsoort.

Slaapkamer schuin dak

Op de bovenste etage in je huis heb je wellicht met een schuin dak te maken. Is het mogelijk om een slaapkamer met een schuin dak op een handige manier in te richten? Ja, dat is absoluut mogelijk. In ons artikel vind je inspiratie en enkele handige ideeën om een slaapkamer met schuin dak prachtig en handig in te richten!

Inbouwkast slaapkamer

Om de aanwezige ruimte in de slaapkamer te benutten, is het wellicht interessant om naar een inbouwkast te kijken. Deze inbouwkasten bieden veel opbergruimte en passen perfect in jouw slaapkamer. In ons artikel over de inbouwkasten voor in een slaapkamer hebben wij enkele mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Complete slaapkamer

Heb je geen zin om naar een meubelspeciaalzaak te gaan om een kast, een bed en alle overige meubelen uit te zoeken? Kies dan voor een complete slaapkamer; daarmee vang je meerdere vliegen in één klap. Bovendien passen de meubels binnen een complete slaapkamer perfect bij elkaar en kan je kosten besparen. Meer informatie hierover is te vinden in ons artikel over de complete slaapkamers.

Ikea kasten slaapkamer

Bij de Ikea ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van allerlei soorten kasten. In ons artikel Ikea kasten voor in de slaapkamer bespreken wij uitgebreid welke soorten kasten er zoal bestaan. Met de slaapkamerkasten van Ikea profiteer je in ieder geval van een fraai design en een prima prijs-kwaliteitsverhouding!